Пісне печиво з горіхами – воно прикрасить стіл на Святвечір

5 січня 2022, 17:21
В оригінальному рецепті – волоські горіхи, до них можна додати будь-які інші. Колір та аромат печиву забезпечить кориця. Формується випічка у вигляді рулету та випікається нарізаною на порції

Це чудове печиво, щоб урізноманітнити стіл на Святий вечір. Звісно, все почнеться зі святкової куті, а от завершити вечерю можна цією красивою випічкою.

Кількість цукру можна регулювати, скоротивши його за рахунок присутності меду.

Пісне печиво з горіхами

Реклама

Рецепт взято зі сторінки postnaya_kyhnya.

Пісне печиво з горіхами

Інгредієнти:

  • 4 склянки борошна;
  • 1 склянка води;
  • 100 мл соняшникової олії;
  • дрібка солі;
  • 1 ч. л. гашеної соди;
  • 4 ст. л. цукру.

Для начинки:

Реклама
  • 1 ст. л. кориці меленої;
  • 100 г волоських горіхів.

Як приготувати:

  1. Борошно просіяти, додати олію, добре перемішати. Додати соду, сіль, цукор, знову перемішати. Влити воду та замісити тісто.
  2. Горіхи подрібнити, змішати з корицею.
  3. Розкочати тісто в пласт завтовшки 2-3 мм, трохи змастити олією, посипати сумішшю горіхів з корицею, згорнути в тугий рулет і нарізати на шматочки.
  4. Випікати 15-20 хвилин при 180 градусах.