Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями – чудова закуска на Різдво

7 січня 2022, 10:00
Потрібні готові пісочні тарталетки, вже з начинкою вони запікатимуться. Риба, майонез змішуються зі шпинатом або іншою зеленню – це одна частина начинки. Друга – це сире перепелине яйце

Новорічно-різдвяні свята тривають і до вашої уваги рецепт красивих тарталеток.

Ми знаємо, що їх можна наповнювати дуже цікаво та смачно, тарталетки можуть бути подані як гаряча, так і холодна закуска

Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями

Реклама

У рецепті від krem_i_venchik вони запікаються і бажано подавати їх одразу ж.

За цей час перепелине яйце всередині не встигне охолонути і чудово доповнить пасту з червоної риби та шпинату.

Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями

Інгредієнти на 12 штук:

Реклама
  • Пісочні тарталетки
  • Шпинат – 50 г
  • Червона риба (солона) – 70 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Перепелині яйця – 12 шт.

Як приготувати:

  1. Духовку розігріти до 180 градусів.
  2. Подрібнити шпинат, рибу та майонез у блендері до стану пюре. Викласти чайною ложкою в одну половину тарталетки.
  3. На другу половину розбити перепелине яйце. Додати мелений перець та сіль за смаком.
  4. Прикрасити скибочками червоної риби та запікати 20 хвилин.