Як зробити домашню локшину та поповнити запаси макаронних виробів

15 березня 2022, 10:24
Форма локшини може бути будь-яка, але перед тим, як ви почнете її нарізати, тісто має побути в холодильнику мінімум 40 хвилин

Недорого та швидко в домашніх умовах можна зробити все, що нині важко знайти у магазинах.

Якщо є молоко та оцет, приготуйте сир, якщо не хочеться витрачати гроші на макарони або локшину, це все можна зробити на своїй кухні.

Домашня локшина

Реклама

Авторка цієї локшини abdrafigova_guzel радить додати трохи кип'яченої води, якщо під час замісу тісто розвалюватиметься.

Домашня локшина

Домашня локшина

Інгредієнти:

Реклама
  • борошно – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.

Як зробити чудові домашні цукерки, не гірші за дорогі магазинні, дізнаєтеся тут.

Як приготувати:

  1. Яйця трохи збити із сіллю.
  2. У просіяному борошні зробити поглиблення та ввести яєчну масу. Вимісити до однорідного стану.
  3. Тісто розкачати в тонкий пласт, скласти в кілька шарів, рясно пересипаних борошном.
  4. Загорнути у плівку та прибрати в холодильник на 40-60 хвилин.
  5. Нарізати локшину та висушити на папері.