Відбивні на "подушці" з цибулі та перцю – найсоковитіше, що може бути зі свининою

10 листопада 2021, 18:20
Спочатку нарізані цибуля та болгарський перець запікаються трохи в духовці. Потім до них вирушає свинина. Перед цим м'ясо маринується у гірчиці зі спеціями

Свинина – зручне м'ясо, з ним існує безліч вдалих варіяцій приготування. Треба лише злегка відбити, замаринувати в спеціях і запекти – виходить чудова ароматна страва.

Кулінарні редактори з Мashed.com пропонують приготувати свинину на "подушці" з болгарського перцю та цибулі.

Свинячі відбивні на "подушці" з цибулі та перцю

Реклама

Свинячі відбивні з цибулею та болгарським перцем

Інгредієнти:

  • По 2 шт. нарізаної цибулі, болгарського перцю;
  • 800 г відбивних;
  • 3 зубчики часнику, подрібненого;
  • По 1 ч. л. яблучного оцту, діжонської гірчиці, часникового порошку;
  • Оливкова олія, сіль, перець.

Як приготувати:

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Вистеліть деко фольгою і змастіть олією.
  2. Викладіть на деко нарізану цибулю та болгарський перець. Зверху налийте 2 столові ложки оливкової олії та додайте подрібнений часник. Запікайте 10 хвилин.
  3. Поки овочі готуються, приготуйте свинячі відбивні. Змішайте 1 столову ложку оливкової олії, яблучний оцет, діжонську гірчицю, часниковий порошок, сіль та перець. Ретельно обмажте спеціями м'ясо. Відкладіть на 15-20 хвилин.
  4. Вийміть деко з овочами і викладіть на них свинячі відбивні.
  5. Готуйте ще 20-25 хвилин або до готовності м'яса.