Це дуже симпатичні тістечка, і вони справді вкрай схожі на звичайні персики. На відміну від улюблених з дитинства "Горішків" зі згущеним молоком, "Персики" більші й для їхньої начинки потрібне вершкове масло.
Щодо забарвлення, то anna105mag радить взяти трохи вишні та обліпихи, щоб отримати рожевий та жовтий кольори.
Тістечка "Персики" зі згущеним молоком
"Персики" зі згущеним молоком – рецепт
Інгредієнти для тіста:
- яйце – 2 шт.;
- цукор – 160 г;
- масло вершкове – 60 г;
- сметана – 50 г;
- розпушувач – 0,5 ч. л.;
- борошно – 350 г.
Для начинки:
- варене згущене молоко – 120 г;
- вершкове масло кімнатної температури – 80 г;
- вишня, обліпиха – по 30 г.
Як приготувати:
- Яйця кімнатної температури збити з цукром до білого кольору. Додати м'яке вершкове масло, сметану, збити до об'єднання і змішати зі заздалегідь просіяними сухими інгредієнтами, борошном і розпушувачем. Тісто буде трохи липким. Відправити його в холодильник на півгодини.
- Розділити тісто на 22 частини та виліпити частинки "персиків". Викласти на застелене деко та випікати 17-20 хвилин за 180 градусів. Вони мають бути добре пропечені, але не рум'яні та не сухі.
- Для начинки змішати згущене молоко і вершкове масло, заповнити половинки, з'єднати і відправити в холодильник.
- Пофарбувати тістечка за допомогою пензлика і викласти на паперові рушники на кілька хвилин. За бажанням прикрасити цукром.