Скільки існує олів'є, стільки та його рецептів було придумано. У народної артистки Наталії Могилевської, яка давно відмовилася від їжі тваринного походження, є свій особистий рецепт.
Про це вона розповіла під час запису концерту-нагородження "Музична платформа" від телеканалу "Україна", його можна буде переглянути в ніч з 31 грудня на 1 січня.
Наталія Могилевська
На знімальному майданчику співачка заявила – святкуватиме Новий рік на сцені. А от особливих побажань святкових страв у Могилевської немає. Головне – традиційна класика.
"Слава Богу, моя улюблена їжа досить здорова. Проте найголовніше для мене – мандарини. Звичайні, маленькі з тоненькою шкірочкою. Я перед святами обов'язково їх знаходжу, можу придбати одразу 4-5 величезних ящиків. Цього вистачає всім на кілька місяців".
А серед неймовірної кількості традиційних салатів артистка обирає олів'є. Щоправда, готує його зовсім інакше.
Замість ковбаси або м'яса – сейтанові сосиски з так званого "вегетаріянського м'яса", картоплю замінює авокадо, а замість яєць – домашній майонез з кеш'ю.
"Оскільки я не вживаю м'яса, готую олів'є з сейтановими сосисками. А замість картоплі кладу авокадо. Звичайному майонезу також є корисна заміна – домашній майонез з кеш'ю замість яєць. Виходить дуже смачно та легко!"