Рецепт теплого салату з кабачками, який стане улюбленим

15 червня 2022, 17:40
Це дуже простий салат і стане красивішим, якщо кабачки посмажити на сковороді-гриль. Кількість інгредієнтів беріть на свій смак, кабачки непогано поєднуються з руколою

Продовжуємо на повну використовувати кабачки, адже потенціял у них неймовірний. Обов'язково спробуйте практично дієтичні чебуреки. Замість звичайного тіста у них – терті кабачки.

Смажені на грилі або на звичайній сковороді кабачки добре компонуються з помідорами, зеленню та фетою. Останню можна замінити кисломолочним сиром.

Теплий салат з кабачками, помідорами та фетою

Реклама

Рецепт від valeriia_family.

Теплий салат з кабачків з помідорами

Теплий салат з кабачків з помідорами

Інгредієнти:

Реклама
  • кабачки молоді – 2 шт.;
  • помідори;
  • зелень;
  • фета;
  • оливкова олія;
  • соус бальзамічний;
  • сіль, перець – за смаком.

Як приготувати:

  1. Кабачки нарізати кільцями до 1 см завтовшки. Посолити, збризкати олією. Посмажити з обох боків.
  2. Теплі кабачки викласти на тарілку, зверху – зелень, фету, нарізані помідори, полити бальзамічним соусом та додати сіль з перцем.

Як готують суп з кабачками на Закарпатті та його рецепт знайдете тут.