Салат "Міністерський" – можна готувати щодня та на будь-які свята (фото)

28 червня 2022, 16:15
У цьому рецепті використовують відварене куряче філе, можна зустріти варіант з відвареною яловичиною або свининою. Заправляється майонезом або сметаною

Цей салат трохи перегукується із Загадкою для гостей, тільки в "Міністерському", крім іншого, є омлет.

Красиво буде, якщо всі інгредієнти нарізати тонкою соломкою. Гриби та цибулю обсмажте окремо на невеликій кількості соняшникової олії. Краще, якщо цибуля буде білою, салатною.

Рецепт "Міністерського" салату

Реклама

Рецепт знайшли на сторінці gotovim_doma1001.

Салат "Міністерський"

Салат "Міністерський"

Інгредієнти:

Реклама
  • куряче філе – 300 г;
  • яйце – 3 шт.;
  • молоко – 30 мл;
  • майонез – 150 мл;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • печериці – 8 шт.;
  • перець, сіль.

Як приготувати:

  1. Куряче філе відварити, остудити, нарізати поперек волокон.
  2. Цибулю нарізати тонко й обсмажити на олії до золотавого кольору.
  3. Печериці нарізати пластинками й обсмажити на олії.
  4. Курячі яйця збити в окремій мисці з молоком і смажити, як омлет на сковороді.
  5. Омлет нарізати смужками й поєднати всі інгредієнти в салатнику.
  6. Заправити майонезом, довести до смаку сіллю та перцем.

Рецепт легкого салату з молодої капусти та особливою заправкою знайдете тут.