Ймовірно, сирники – одна з небагатьох страв, з якою можна робити будь-що у хорошому сенсі слова. Тобто додавати до них несподівані інгредієнти, при цьому не боятися все зіпсувати. Адже вони вийдуть смачними неодмінно.
Фудблогерка narisovano рекомендує приготувати їх з рикотою, що зробить сирники максимально ніжними. І ще – потримайте тісто в холодильнику, якщо маєте час.
Сирники з рикотою та шпинатом
Сирники з рикотою та шпинатом
Інгредієнти:
- 200 г сиру в брикеті;
- 1 яйце;
- 250 г м'якої рикоти;
- 1 ч. л. сухого часнику;
- сіль;
- 40 г свіжого шпинату;
- 50 г борошна + борошно на формування.
Як приготувати:
- Шпинат дрібно порізати і обсмажити із сіллю та часником.
- Сир змішати з рикотою та яйцем. Додати обсмажений шпинат, додаткову сіль та спеції. Перемішати. Всипати борошно, перемішати.
- На присипаній борошном поверхні сформувати колобки, а потім – сирники.
- Смажити до рум'яної скоринки на олії. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні.