Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

3 рецепти солоних сирників – із базиліком, шпинатом і кропом

Їх можна зробити зі шпинатом, кропом, петрушкою, базиліком. Для насиченості смаку використовуйте трохи часнику, твердого сиру або рикоти. Подавати такі сирники зі сметаною або грецьким йогуртом
Рецепти сирників з зеленню
Рецепти сирників з зеленню

Якщо вам поки не доводилося куштувати подібні сирники, то час це зробити. Вони точно посядуть почесне місце серед ваших улюблених страв із сиру. Зелень можна брати будь-яку. Головне, щоб вона була свіжою. Також можна використовувати трохи твердого сиру або рикоти, за бажанням додайте трохи часнику.

Сирники з базиліком і часником

Сирники з базиліком і часником
Сирники з базиліком і часником

Реклама

Інгредієнти:

  • Свіжий базилік – 3 гілочки;
  • Гранульований часник – 1 ч. л.;
  • Рисове борошно – 35 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Масло або олія для смаження.

Як приготувати:

  1. Базилік дрібно нарізати і змішати із сиром. Додати яйце, сіль, часник і ретельно перемішати.
  2. Ввести борошно і знову перемішати. Сформувати сирники, обсмажити на сковороді до готовності.

Читайте також:

Реклама

Сирники зі рикотою і шпинатом

Сирники зі шпинатом і зеленню
Сирники зі шпинатом і зеленню

Інгредієнти:

  • сир – 300 г;
  • рикота – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • шпинат, кріп, петрушка, зелена цибуля – за смаком;
  • сіль.

Як приготувати:

Реклама
  1. Сир перетерти через сито, додати рикоту.
  2. Яйце, шпинат, петрушку і кріп подрібнити блендером.
  3. З'єднати сир із зеленню, додати борошно. Посолити і перемішати.
  4. Сформувати сирники і обсмажити на невеликому вогні до готовності.

Читайте також:

Сирники з часником, твердим сиром і зеленню

Сирники з часником, сиром і зеленню
Сирники з часником, сиром і зеленню

Інгредієнти:

  • сир – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • часник – 3 зуб.;
  • сир – 100 г;
  • рисове борошно – 50 г;
  • петрушка, кріп, зелена цибуля, сіль, перець – за смаком.

Як приготувати:

  1. Змішати сир, яйця, посічену зелень, подрібнений через прес часник, натертий на крупній тертці сир. Усе перемішати.
  2. Борошно просіяти, додати сіль і вмішати в сир.
  3. Сформувати сирники, якщо потрібно, обваляти в борошні та смажити до готовності.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти