Вечеря за 30 хвилин: смачний рецепт італійського супу із сосисками

17 січня 2022, 19:20
Дуже симпатичним він буде, якщо використовувати фарфале або подібну фігурну пасту. У рецепті є стручкова квасоля, її можна замінити шпинатом або броколі

Що може бути краще зігрівального затишного супу на вечерю? Тільки суп, який ще й легко приготувати.

На цей, італійський із сосисками, знадобиться 30 хвили, а нагодувати вдасться чотирьох одразу.

Італійський суп із сосисками

Реклама

Сосиски або ковбаса обов'язкові, але гірше страва не стане, якщо замість додати трохи фаршу. Без італійської пасти, у нашому випадку – фарфале, не обійтися.

Ну й пармезан, додайте його в тарілки перед подачею.

На сайті eatthis.com пропонують взяти стручкову зелену квасолю, але вона цілком замінна шпинатом або броколі.

Реклама

Італійський суп із сосисками

Італійський суп із сосисками

Інгредієнти на чотири порції:

  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 200 г сосисок чи ковбаси;
  • 1 невелика цибулина, нарізана кубиками;
  • 2 зубчики часнику, подрібнених;
  • щіпка пластівців червоного перцю;
  • 1 банку помідорів у власному соку;
  • 1,5 л курячого бульйону;
  • 150 г макаронів;
  • 300 г стручкової квасолі;
  • пармезан для подачі;
  • сіль, перець – за смаком.

Тут знайдете ще два рецепти смачних та легких супів на вечерю.

Реклама

Як приготувати:

  1. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте нарізані сосиски або ковбасу і злегка обсмажте. Перекладіть на тарілку.
  2. Додайте цибулю, часник і пластівці червоного перцю в ту ж каструлю і готуйте близько п'яти хвилин, доки цибуля не стане м'якою. Додайте помідори та курячий бульйон і доведіть до слабкого кипіння.
  3. Додайте макарони, варіть шість хвилин, потім додайте зелену квасолю і відкладену ковбасу.
  4. Варіть на повільному вогні ще близько п'яти хвилин, доки макарони не приготуються, а боби не стануть м'якими.
  5. Подавайте з тертим пармезаном.