"Живе" варення з фейхоа – як швидко приготувати цю вітамінну бомбу

17 листопада 2021, 14:18
Це варення не потрібно варити, щоб зберегти максимальну користь ягід. Вони перетираються з цукром і мають постояти в теплі трохи більше 3 годин

Виявляється, фейхоа – доволі універсальні ягоди. З ними можна приготувати класний салат, що вже казати про варення.

Зазвичай роблять так: беруть фейхоа та цукор у пропорції 1:1. Але краще, якщо ягід буде все-таки більше.

Варення з фейхоа

Реклама

Авторка рецепта tan_chik_love не додавала подрібнених апельсинів та волоських горіхів. За бажанням це все можна використовувати.

Варення з фейхоа

Інгредієнти:

  • 1300 г фейхоа;
  • 1 кг цукру.

Як приготувати:

Реклама
  1. Фейхоа помити, зрізати хвостики і разом зі шкіркою перемолоти в комбайні, блендері або м'ясорубці.
  2. Додати цукор, перемішати і залишити в теплі на 3 години. За цей час треба кілька разів перемішати.
  3. Розлити по стерильних банках та прибрати в холодильник.