Салат з фейхоа та буряком
Справді незвичайне поєднання смаків. Про те, що цей салат дуже корисний, казати буде зайвим. Буряк для нього краще запекти, але якщо буде відварений, теж непогано.
Авторка рецепта – lazy_wifes_diary – пропонує взяти трохи волоських горіхів. За бажанням їх можна злегка обсмажити на сухій сковороді.
Тож ще одна смачна страва з буряком, у нашому випадку – корисний салат – є у вашому арсеналі.
Салат з фейхоа та буряком
Інгредієнти:
- 500 г відвареного або запеченого буряка;
- 230 г фейхоа;
- 40 г волоських горіхів;
- 4 ст. л. оливкової олії.
Як приготувати:
- На великій тертці натерти буряки.
- Очистити фейхоа від шкірки. Нарізати дрібно.
- Порубати волоські горіхи. Змішати всі інгредієнти та заправити олією.