Що готувати в лютому – рецепт салату з броколі, його можна їсти цілодобово

23 лютого 2022, 11:54
Ще в салат підуть свіжий огірок, шпинат і яйця, зварені некруто. У заправці є цікавий інгредієнт – арахісова паста, додавайте її на смак

Лютий дозволимо собі назвати місяцем капусти. Якщо ще не куштували курку з кольрабі в сметанному соусі, приділіть увагу цьому рецепту. Він того вартий.

Цей салат підходить для правильного харчування, у ньому є шпинат і свіжий огірок.

Салат з брокколі, огіром та яйцями

Реклама

Найкрасивіший вигляд страва матиме з яйцями, звареними некруто.

Фудблогерка sdelaem__vkusno радить варити броколі 2-3 хвилини, так капуста буде хрусткою.

Салат з броколі, огірком та яйцями

Салат з броколі, огірком та яйцями

Реклама

Інгредієнти:

  • 150-200 г броколі;
  • 1 огірок середній;
  • 2 яйця;
  • шпинат, червона цибуля.

Заправка:

  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • по 1 ч. л. винного оцету білого, гірчиці зернистої, арахісової пасти;
  • 0,5 ч. л. меду;
  • сіль.

Ще спробуйте суп-крем із кореня селери та з грибами.

Як приготувати:

Реклама
  1. Броколі поділити на невеликі суцвіття. Відварити 2-3 хвилини, занурити в холодну воду. Потім перекласти на рушник.
  2. У миску викласти листя шпинату, тоненько нарізану цибулю, нарізаний кружальцями огірок, броколі, нарізані на четвертинки яйця.
  3. Для заправки змішати всі інгредієнти та ретельно збовтати до однорідного стану. Заправити салат.