Кількість рецептів для омлету перевалює за сотні. Є вони у кожній країні, свої особливі. Поживний омлет з беконом та чорним хлібом при подачі готують у Данії.
Цей скромний, без додаткових інгредієнтів. Рецепт редакційний і з одного яйця його виходить багато.
Дутий омлет / Фото: Pinterest
Дутий омлет
Інгредієнти:
- яйце;
- молоко – 4 ст. л.;
- борошно – 2 ст. л.;
- сіль – за смаком.
Рецепт денверського омлету із США дізнаєтесь тут.
Як приготувати:
- Яйце збити із сіллю, додати молоко, перемішати.
- Додати борошно. Добре перемішати виделкою, щоб не було грудочок. Можна додати трохи води.
- Сковороду розігріти, прогріти олію. Вилити суміш. Готувати близько 2 хвилин. Перевернути на інший бік і смажити до готовності.