Як приготувати справжній кубинський мохіто – рецепт з алкоголем

27 травня 2022, 18:15
І це білий ром. Важливо, щоб м'ята була максимально свіжою, а лайм – соковитим. Цукор додається в процесі приготування та наприкінці, якщо мохіто трохи гірчитиме

У більшості найвідоміших коктейлів кубинське коріння. І майже кожен другий світовий коктейль вимагає присутності лайма.

Якщо в "Маргариті" він для прикраси, то в "Мохіто" цитрусовий відіграє величезну роль. За порадою www.allrecipes.comвибирайте лайм з рівною гладкою шкіркою – це означає, що фрукт буде соковитим.

Як приготувати безалкогольний мохіто

Реклама

В оригінальному рецепті використовується содова, її замінюємо тоніком.

Алкогольний мохіто

Рецепт алкогольного "Мохіто"

Інгредієнти:

Реклама
  • 10 листя м'яти;
  • 3 часточки лайма;
  • 2 ст. л. цукру або за смаком;
  • 1 склянка кубиків льоду;
  • 50 мл білого рому;
  • 100 мл тоніка.

Як приготувати:

  1. Помістити м'яту та одну часточку лайма у міцну склянку. Потовкти, щоб отримати сік з м'яти та лайма.
  2. Додати дві часточки лайма та цукор. Знову потовкти масу.
  3. Наповнити келих льодом майже до країв. Влити ром та тонік. Перемішати, додати цукор, якщо потрібно.

Якщо любите цікаві напої на основі кави, скуштуйте "Гібралтар".