Не відварювати, а обсмажити – як приготувати салат з буряком, цибулею та горіхами

21 лютого 2022, 19:07
Буряк потрібно нашаткувати якнайтонше, цибуля обсмажується окремо. Рекомендують заправити салат невеликою кількістю бальзамічного соусу

Складно знайти продукт, який би не був органічним за смаком разом з буряком. Як приготувати салат з ним, чорносливом та кукурудзою – ми розповідали.

Тепер новий варіянт, з обсмаженим буряком.

Салат с жареной свеклой

Реклама

Судячи зі способу приготування та інгредієнтів, цей салат стане тільки смачнішим, якщо постоїть трохи в холодильнику. Їсти його можна як теплим, так і холодним.

На каналі Готує RayVika. Весело. Смачно та Легко просять звертати увагу на обсмажування буряка. Він має тушкуватись у власному соку на повільному вогні.

Салат зі смаженим буряком

Інгредієнти:

Реклама
  • буряк – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • бальзамічний соус – 1-2 ч. л.;
  • олія – 50 мл;
  • лимонний сік – 2-3 ст. л;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • волоські горіхи – 50-100 г;
  • сіль, зелень – за смаком.

Тут знайдете рецепт з квашеною капустою, для нього теж потрібні буряки і ще – фета.

Як приготувати:

  1. Сирий буряк натерти і додати одну чайну ложку цукру, перемішати. Обсмажити на сухій сковороді на повільному вогні 30 хвилин. Викласти в салатницю та накрити кришкою.
  2. Цибулю нарізати соломкою. Обсмажити до золотавості, наприкінці додати трохи солі. Додати з олією до буряків. Додати сік лимона до цибулі та буряків.
  3. Додати бальзамічний соус та перемішати.
  4. Волоські горіхи подрібнити, додати до салату. Нарізати зелень і додати в салат. Перемішати. Довести до смаку перцем, сіллю.

Тут дивіться процес приготування цього салату.

Реклама