Обід за 30 хвилин: рецепт курячих стегон, запечених з грушею та сиром

19 січня 2022, 12:50
Замість стегон можна взяти філе. Його бажано розрізати порційно. Грушу вибирайте м'яку та розріжте на тонкі слайси перед тим, як вона потрапить на м'ясо

Обід за 30 хвилин та ще й із м'ясом – цілком реальна річ, якщо брати правильні інгредієнти.

У цьому випадку підійдуть усі частини курки – і філе, і стегна.

Курячі стегна, запечені з грушею та сиром з пліснявою

Реклама

Для приготування обіду використовуються стегна, які спочатку потрібно обсмажити, а потім запекти під слайсом груші та невеликою кількістю сиру з пліснявою.

Рецепт зі сторінки ermachokcookfood.

Курячі стегна, запечені з грушею та сиром

Курячі стегна, запечені з грушею та сиром з пліснявою

Реклама

Інгредієнти:

  • Курячі стегна – 4 шт.
  • Груша м'яка – 1 шт.
  • Сир з пліснявою – 40 г
  • Масло вершкове – 20 г
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком

Якщо є куряче філе, то можна зробити швидкі домашні сосиски. Рецепт знайдете тут.

Як приготувати:

Реклама
  1. Розігріти масло в сковороді. Курку обсушити, додати сіль та перець. Обсмажити на сильному вогні по 1 хвилині.
  2. Грушу нарізати тонкими слайсами, прибрати серцевину.
  3. Викласти на деко. Зверху – грушу та сир. Запікати за 180 градусів 15-20 хвилин.