М'ясні ватрушки
Щоб нагодувати сім'ю смачно та швидко, треба використовувати продукти, що готуються недовго. Ми розповідали про червоний рис Чарльстон, відомий у США, тепер дізнаємось рецепт ватрушок.
Готуються вони з курячого фаршу з невеликим додаванням борошна та йогурту. До начинки – тертий твердий сир.
Автор рецепта – chef_pandos – радить не додавати одразу все борошно, а вводити поступово.
М'ясні ватрушки з сиром
М'ясні ватрушки із сиром
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 400 г
- Сир – 150 г
- Борошно – 200 г
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Петрушка
- Натуральний йогурт – 100 г
- Сіль, перець, спеції – за смаком
Ще спробуйте приготувати курячі ніжки у тісті, щоб потішити рідних справді святковим обідом.⠀
Як приготувати:
- Цибулю порізати дрібно. Сир натерти. До фаршу додати цибулю, близько 50 г сиру, яйце та йогурт. Посолити, поперчити, додати спеції. Ретельно перемішати.
- Додати борошно і перемішати.
- Деко застелити пергаментним папером. Вологими руками сформувати кульки, викласти їх на деко, зробити заглибини. Відправити до духовки на 15-20 хвилин за 180 градусів.
- За 15-20 хвилин дістати деко, в поглиблення покласти сир і листя петрушки. Готувати ще 5 хвилин.