Омлет у кухлі – додається будь-що, готується в мікрохвильовці (фото)

27 червня 2022, 07:01
Будь-що – це ковбаса, сосиски, шинка, в'ялені або свіжі помідори, зелень, сир, консервований тунець. Приготування триває не більше трьох хвилин

Його смажать і запікають, омлет виходить дуже пишним, якщо готувати його на парі.

А от з омлетом у кухлі зручно подвійно. Перше – час приготування, це не довше трьох-чотирьох хвилин. Друге – різноманітність.

Омлет у кухлі на сніданок

Реклама

Тобто один омлет можна зробити з рибою, інший із чимось м'ясним, ще один із овочами. Усе залежатиме від кількості кухлів та місткості мікрохвильовки.

Фублогерка book.stylish для свого омлету взяла червону рибу, оливки та помідори.

Омлет у кухлі

Омлет у чашці

Реклама

Інгредієнти на одну порцію:

  • яйце – 2 шт.;
  • молоко – 60-70 мл;
  • сіль, перець.

Як приготувати:

  1. У великому кухлі збити виделкою до утворення піни яйця, молоко, сіль, перець. Додати додаткові інгредієнти. Перемішати.
  2. Готувати в мікрохвильовій печі три-чотири хвилини. Подавати із зеленню.

Тут дізнаєтеся про японський барвистий омлет тамагоякі, він готується з морквою.