Ідея для пікніка – фарширований багет в італійському стилі

27 травня 2022, 11:47
Набір інгредієнтів усе-таки залежатиме від розміру багета. М'якуш не потрібен, його можна засушити для панірувальних сухарів

Швидкі закуски на пікніку – це класний розігрів перед основною стравою, приготовленою на вогні. Гарячою закускою можуть стати печериці, а дуже смачно може доповнити їх фарширований багет.

Для нього краще використовувати вершковий сир, він трохи просочить скоринку й не дасть хлібу швидко засохнути.

Фарширований багет по-французьки / Фото: Pinterest

Реклама

Це редакційний рецепт, ідеальне поєднання інгредієнтів перевірено. Додавайте або замінюйте їх на свій смак.

Фарширований багет з перцем, сиром і оливками

Багет з начинкою / Фото: Pinterest

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 багет завдовжки до 20 см;
  • 150 г вершкового сиру;
  • 100 г болгарського перцю, нарізаного дрібними кубиками;
  • 2 ст. л. оливок, дрібно нарізаних;
  • 2 ст. л. свіжої петрушки, нарізаної;
  • 1 ч. л. сушеного чебрецю;
  • 100 г моцарели, нарізаної.

Як приготувати:

  1. Відріжте кінчики багета й акуратно дістаньте м'якуш, залишаючи скоринку завтовшки близько 1 см.
  2. У маленькій мисці з'єднайте вершковий сир, перець, оливки, петрушку та чебрець.
  3. Додайте суміш італійських сирів, ще раз перемішайте.
  4. За допомогою ложки щільно наповніть багет начинкою.
  5. Перед подачею розріжте його на порційні шматочки за допомогою хлібного ножа.

Справжній рецепт юшки від рибалок, яку теж можно приготувати на пікніку, знайдете тут.