Рецепт вечері за 30 хвилин: заморожене філе натирається і перетворюється на соковитий пиріг

14 січня 2022, 19:51
Тобто витрачати час на розморожування м'яса не потрібно. До тертого філе додається картопля, твердий сир і трохи борошна. Пиріг смажиться на сковороді

Про універсальність курячого філе писати буде зайвим. Адже ми знаємо, що з нього можна приготувати соковиті домашні сосиски та різні пироги. Та багато чого.

Чому ви приготуєте цю вечерю за 30 хвилин? Тому що філе розморожувати не потрібно – натріть його або подрібніть у блендері.

Пиріг з куркою та картоплею

Реклама

Пиріг, за рахунок присутності сиру та картоплі, виходить ситним і соковитим. Подавайте його зі сметаною або свіжими овочами.

Пиріг з куркою та картоплею

Пиріг з куркою та картоплею

Інгредієнти:

Реклама
  • Куряче філе – 2 шт.
  • Картопля – 300 г
  • Твердий сир – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 100 г
  • Сіль, перець, спеції

Нагадаємо, ми ділилися рецептом найніжнішого курячого філе по-італійськи, що тушкується з помідорами у власному соку.

Як приготувати:

  1. Філе, сир і картоплю натерти, з'єднати. Вбити яйця, всипати борошно і ретельно перемішати. Додати сіль та перець за смаком.
  2. Сковороду змастити олією. Викласти масу та розрівняти. Смажити з обох боків по 15 хвилин. Подавати із зеленню та сметаною.

Детальніше ознайомитися з рецептом можна з відео.

Реклама