Рецепт яскраво-жовтих млинців на сніданок – смачні з будь-якою начинкою (фото)

7 липня 2022, 07:01
Замішуються на молоці та рисовому або звичайному борошні. Після того, як усередину потрапить начинка і якщо є час, млинці можна запекти зі сметаною 5-7 хвилин

Зазвичай, якщо ми наважуємося насмажити млинців з ранку, то вони бувають частіше солодкими. Спробуйте їх з корицею та глазур'ю.

Яєчні млинці задовольнять ще й любителів омлетів. Смажити їх потрібно на повільному вогні близько двох хвилин з кожного боку.

Як приготувати млинці на сніданок

Реклама

Для начинки можна взяти куряче філе із сиром та свіжим помідором. Шинку із сиром. Червону рибу з вершковим сиром і авокадо. Смажені з цибулею гриби.

Отже, буде смачно. Тож збільшуйте пропорції інгредієнтів у кілька разів, ніж у cookbook_darya.

Яєчні млинці на сніданок

Яєчні млинці на сніданок

Реклама

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 4 ст. л. молока;
  • 1 ст. л. рисового борошна або звичайного борошна;
  • сіль, перець, зелень.

Як приготувати:

  1. Поєднати всі інгредієнти.
  2. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії. Посмажити млинці на повільному вогні по 2 хвилини з кожного боку до готовності.
  3. Викласти начинку, загорнути в рулетики, викласти у форму для запікання.
  4. Запікати 5 хвилин при 180 градусах.

Якщо потрібно смачно нагодувати дитину вранці, спробуйте зелені "Млинці Шрека".