Салат з куркою та броколі, який можна сміливо їсти увечері – швидкий рецепт

17 січня 2022, 20:20
Філе попередньо відварюється, а броколі може бути свіжою або замороженою. Також у салат потрібно трохи твердого сиру. У якості заправки – натуральний йогурт

Вважатимемо, що основні зимові свята добігли кінця, і настав час дати організму відпочити. У цьому можуть допомогти легкі салати, які наситять та складаються з некалорійних інгредієнтів.

У цьому салаті є білок (куряче філе), овочі (броколі) та корисна заправка у вигляді натурального йогурту.

Салат з куркою та броколі

Реклама

Фудблогерка tatyana__kuznetsova каже, що це може бути повноцінна заміна вечері.

Салат із куркою та броколі

Салат з куркою та броколі

Інгредієнти:

Реклама
  • філе куряче відварене – 200 г;
  • броколі свіжа чи заморожена – 300 г;
  • сир твердий, йогурт – по 100 г;
  • часник – 2 зуб.;
  • сіль – за смаком.

Якщо стоїть завдання нагодувати ситним салатом одразу чотирьох, то тоді потрібно готувати ліонський з яйцем та беконом.

Як приготувати:

  1. Охолоджене куряче філе порвіть руками. Можна користуватися ножем.
  2. Броколі опустіть у підсолений окріп і варіть три-п'ять хвилин після закипання. Заморожену капусту можна відварювати, попередньо не розморожуючи.
  3. Відкиньте броколі на друшляк і облийте холодною водою. Наріжте невеликими суцвіттями та додайте до курки.
  4. Твердий сир натріть на великій тертці. Часник подрібніть та перемішайте з йогуртом.
  5. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте та посоліть за смаком.