Світло-зелене печиво до чаю – для рецепта потрібна свіжа м'ята

26 травня 2022, 12:12
Причому м'ята має бути солодка. Її разом з яйцем і вершковим маслом потрібно з'єднати з цукром у блендері. Випікається печиво не довше 10 хвилин

Ця випічка для тих, хто любить у печиві додаткові інгредієнти – зрозумілого та улюбленого для всіх шоколаду або ароматної м'яти, як у нашому випадку.

М'ята має бути не лише ароматною, а й солодкою. Добре вимийте її перед тим, як подрібнити в блендері з іншими інгредієнтами.

Рецепт ароматного м'ятного печива

Реклама

Борошно перед замішуванням тіста треба просіяти.

На сторінці malinamaria2 радять уважно стежити за процесом випікання печива. Якщо воно пробуде в духовці довше 10 хвилин, може потемніти.

М'ятне печиво

М'ятне печиво

Реклама

Інгредієнти:

  • 50 г солодкої м'яти;
  • по 100 г цукру, вершкового масла;
  • яйце;
  • 200 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Як приготувати:

  1. М'яту та цукор з'єднати в блендері. Додати масло кімнатної температури та яйце. Знову збити блендером.
  2. Борошно просіяти з розпушувачем та частинами додати в зелену масу. Замісити тісто лопаткою, а потім руками. Воно буде м'яке.
  3. Сформувати мокрими руками кульки і викласти на застелене деко. Виделкою, намоченою у воді, розплющити печиво.
  4. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 10-13 хвилин.

Королева Єлизавета ІІ, як розповідають, дуже любить білосніжне пісочне печиво. Його дуже просто приготувати на наших кухнях.