Ситний сніданок за 5 хвилин – готується в сковороді з вівсянки та яєць

25 березня 2022, 07:01
Вівсянка потрібна тривалого варіння. Її треба обсмажити, а потім вбити яйця. Подавайте із зеленню

Давно відомо, що вівсянка – не тільки каша, причому з різними додатковими інгредієнтами.

Це ще й пудинги з морквою – та з чим завгодно. Тут доволі цікаве рішення. Вівсянка тривалого приготування обсмажується на антипригарній сковороді. Зрозуміло, що без олії.

Рецепт сніданку за 5 хвилин

Реклама

Потім вбиваються яйця та розподіляються по вівсянці. Готувати цей сніданок потрібно на середньому вогні.

Рецепт знайшли на каналі Люблю Поїсти.

Сніданок з вівсянки та яєць

Сніданок з вівсянки та яєць

Реклама

Інгредієнти на дві порції:

  • 50-70 г вівсянки тривалого варіння;
  • 4 яйця, сіль, перець.

Тут дізнаєтесь, як зробити яблучний кекс. Для нього потрібна вівсянка і лише одне яйце.

Як приготувати:

Реклама
  1. Вівсянку висипати в антипригарну сковороду. Дати підрум'янитися три-чотири хвилини на середньому вогні. Готуйте, помішуючи.
  2. Щойно пластівці стали приємно пахнути, вбити яйця. Посолити і поперчити за смаком. За допомогою лопатки рівномірно розподілити.
  3. Накрити кришкою і готувати дві-три хвилини, доки на млинці не зникнутть усі рідкі ділянки.

Переконатись наочно, що це справді дуже швидкий сніданок, можна у відео нижче.