Вечеря за 15 хвилин – приготуйте мінтай, він буде з вершковим смаком

7 квітня 2022, 17:29
Причому ніяких вершків, сметани або масла не потрібно. Тільки цибуля та спеції

Приготувати неймовірно смачно можна навіть недорогу рибу, мінтай – не виняток.

Після того, як ви обробите рибу на порційні шматки, вони мають бути не надто великими, додайте спеції та залиште на кілька хвилин.

Мінтай на вечерю

Реклама

Поки риба смажиться, приготуйте гарнір. Це може бути рис або картопля.

Авторка рецепта Калніна Наталія радить брати будь-яку бюджетну рибу.

Мінтай з цибулею на вечерю

Мінтай з цибулею на вечерю

Реклама

Складові:

  • мінтай – 3-4шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • чорний перець – за смаком;
  • цибуля – 2-3шт.;
  • олія – 4-5 ст. л.

Мінтай можна зробити у сирно-вершковій заливці – подробиці тут.

Як приготувати:

Реклама
  1. Рибу помити, нарізати на невеликі шматочки. Додати спеції та перемішати.
  2. Цибулю нарізати й обсмажити на олії до прозорості.
  3. Додати мінтай, перемішати й томити під кришкою 10 хвилин.
  4. Перевернути рибу на інший бік і смажити до готовності.

Докладніше про цей рецепт дивіться у відео.