Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Мінтай у сирно-вершковій заливці – бюджетний рецепт для чудової вечері

Поки готується заливка, мінтай злегка замаринується у спеціях. Для заливки використовується молоко. Риба запікається на подушці з цибулі за тертим твердим сиром
Запечений мінтай
Запечений мінтай

Бюджетно, але дуже смачно – це все про мінтай. Його, якщо докласти трохи зусиль, можна сміливо ставити на святковий стіл та пригощати гостей.

Цей мінтай запікатиметься на цибулі під свіжими помідорами. Особливий вершковий смак надасть заливка на основі яєць та молока. Вершки також можна використовувати.

Реклама

Мінтай у сирно-вершковій заливці

Мінтай у сирно-вершковій заливці
Мінтай у сирно-вершковій заливці

Інгредієнти:

  • мінтай – 3 шт.;
  • помідори – 4 шт.;
  • молоко – 250 мл;
  • яйце – 2 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сир твердий – 150 г;
  • сіль, перець, лаврове листя, оливкова або соняшникова олія.

Тут дізнаєтесь, як спекти недорогий і ситний пиріг з черевцями лосося.

Реклама

Як приготувати:

  1. Рибу нарізати на шматочки. Посолити та поперчити за смаком, перемішати. Дати постояти.
  2. Цибулю та помідори нарізати кільцями.
  3. У форму для запікання налити олію, викласти цибулю. Покласти лаврове листя. Зверху викласти мінтай, на нього – помідори.
  4. Для заливки два яйця з'єднати з молоком. Добре збити. Акуратно залити рибу.
  5. Духовку розігріти до 180 градусів.
  6. Сир натерти на великій тертці та посипати рибу. Запікати 40-45 хвилин. При подачі прикрасити зеленню.

Тут дивіться процес приготування мінтая.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти