Якщо вже й готувати омлет, то готувати його, як у дитячому садку. Тобто максимально пишним.
Щоб досягти цього, потрібна духовка, на сковороді він часто опадає. На каналі Cakes & Cooking знайшли спосіб досягти не тільки неймовірної пишності, а й цікавої форми.
Пишний омлет з двох інгредієнтів
Омлет готується на водяній бані та набуває форми ємності, в якій він "париться". Єдиний інструмент, яким треба користуватися – виделка. Міксером збивати не можна.
Пишний омлет з двох інгредієнтів
Що потрібно:
- яйця – 4 шт.;
- молоко – 250 г;
- сіль, зелень.
Як приготувати:
- Яйця збити виделкою. Додати молоко й знову злегка перемішати виделкою.
- Посолити, додати нарізану зелень. Перелити в жаростійку миску.
- Закип'ятити воду, опустити миску з яєчною масою. Готувати під закритою кришкою на стабільному вогні вище за середній.
- Дістати з ємності за допомогою лопатки.
Детальніше про цей пишний омлет дивіться у відео нижче.
Не пропустіть рецепт грибного омлету, він готується у духовці.