Ароматні млинці з хрустким обідком – простий рецепт до сніданку

13 травня 2022, 07:01
А ще вони будуть дуже пишними, бо потрібні майже дві столові ложки розпушувача. Ці млинці подають на бранч в одному з бруклінських ресторанів

Щоби приготувати вдалі млинці, необхідно знати особливості цього процесу. Щоби приготувати млинці за рецептом The New York Times, потрібно більше, ніж зазвичай, розпушувача та вершкового масла. Але не в тісто, цей сніданок обсмажуватиметься на ньому.

За рахунок цього млинці будуть соковитими, але зі смачним хрустким обідком.

Пишні млинці на сніданок

Реклама

Подавайте з топленим маслом та медом або варенням.

Ароматні млинці

Інгредієнти:

  • 1 велике яйце;
  • 1 яєчний жовток;
  • по 2 ст. л. розпушувача, цукру;
  • 1 ч. л. солі;
  • 250 г молока;
  • 1 склянка борошна;
  • 250 г вершкового масла, розтопленого.

Рецепт морквяних млинців, які можна використовувати як коржі для торта, читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Збийте яйце та жовток. Додайте розпушувач, цукор та сіль, збийте до пишності.
  2. Додайте половину борошна, перемішайте. Додайте молоко та борошно, а також 2 ст. л. топленого вершкового масла. Швидко перемішайте.
  3. Нагрійте вершкове масло на сковороді, обсмажте млинці. Смажте дві-три хвилини до появи на млинцях міхурів, а краї не підрум'яняться і не стануть хрусткими.
  4. Подавайте одразу ж зі шматочками масла та медом.

Спробуйте до сніданку красиві мереживні млинці на кефірі.