Як приготувати бічерин на основі кави та какао, улюблений напій Ніцше

8 травня 2022, 14:31
Бічерин відомий з 18-го століття і, крім Ніцше, його любив Дюма-батько. Народився напій в італійському Турині

Чудово та несолодко – так можна описати відчуття після першого ковтка бічерину. Потрібно обов'язково зварити 30 мілілітрів еспресо, бажано в турці.

Бічерин народився в італійському Турині, шоколадній столиці Італії, там він був придуманий і високо оцінений філософом Фрідріхом Ніцше та письменником Дюма-батьком.

Як приготувати бічурин, напій на основі какао, кави та шоколаду

Реклама

Щодо какао, воно може бути підсолодженим або без цукру, але обов'язково гарячим. Перед тим, як вливати вершки, трохи підігрійте їх.

Рецепт з каналу Cheers! | Напої.

Бічерин

Бичерин

Реклама

Інгредієнти:

  • гаряче какао – 100 мл;
  • еспресо – 30 мл;
  • вершки 50% – 50 мл;
  • тертий шоколад.

Тут знайдете три способи смачно зварити каву, якщо турки немає.

Як приготувати:

Реклама
  1. У келих налийте гарячий какао.
  2. Влийте еспресо тонкою цівкою через ложку.
  3. Налийте теплі вершки через сито.
  4. Прикрасьте тертим шоколадом.

Як зварити каву по-єгипетськи та в чому її особливість – читайте тут.