Смачні трубочки з лаваша до сніданку – подаються дуже гарячими

11 травня 2022, 07:02
Якщо є час, то обсмажені трубочки можна скласти у форму та запекти за участю соусу зі сметани та тертого твердого сиру

Почнемо з того що домашній лаваш – це дуже швидко та просто. Якщо у вас вже готовий, то обов'язково приготуйте до сніданку ці трубочки.

Вони обсмажуються в суміші з молока та яєць і подавайте їх одразу ж.

Трубочки з лаваша з яєчною начинкою

Реклама

На сторінці plushki_i пропонують начинити трубочки вареними яйцями, тертим сиром і зеленню, з цим можна експериментувати, враховуючи свої уподобання.

За бажання трубочки можна перетворити на чудову запіканку. Складіть їх у форму, додайте сметану, тертий сир, зелень і відправте в духовку.

Трубочки з лаваша з начинкою

Трубочки з лаваша з начинкою

Реклама

Інгредієнти:

  • яйця – 2 варені, 2 сирі;
  • сир – 100 г;
  • лаваш – 1 шт.
  • сметана – 2 ст. л.;
  • молоко – 6 ст. л.;
  • зелена цибуля, кріп.

Тут дізнаєтеся, як зробити конвертики з лаваша з начинкою.

Як приготувати:

  1. Варені яйця крупно натерти. Додати тертий сир та нарізану зелень.
  2. Посолити, поперчити, додати сметану й добре перемішати.
  3. Лаваш порізати на прямокутники. На один край викласти начинку, звернути трубочкою.
  4. Змішати сирі яйця та молоко.
  5. Кожну трубочку вмочити в суміш, обсмажити на олії з двох боків до готовності. Подавати гарячими.

Рецепт гарячихі ролів, для яких теж потрібний лаваш, читайте тут.