Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Тонкий і хрумкий домашній лаваш – простий рецепт

Борошно для лаваша може бути будь-яке, яке є вдома. Сушені трави та будь-які інші спеції додавайте за смаком
Домашній лаваш
Домашній лаваш

Потім цей лаваш можна використовувати у приготуванні ситного сніданку або можна подавати до перших страв.

Для цього рецепта тісто має постояти у теплі близько однієї години. Постарайтеся дуже тонко розкачати тісто і смажити його на добре розігрітій сухій сковороді.

Реклама

Готовий лаваш потрібно покласти в контейнер та накрити кришкою – так він пропариться.

Рецепти зі сторінки української фудблогерки pastrycourse_kiev.

Домашній лаваш

Реклама

Інгредієнти:

  • 150 г води;
  • 8 г (кілька щіпок) солі;
  • 300 г борошна.

Як зробити швидкий хачапурі з лаваша – читайте тут.

Як приготувати:

  1. Усі інгредієнти змішати та замісити туге тісто. Маса буде пухкою. Залишити на 15 хвилин.
  2. Ще раз добре вимісити та залишити на одну годину. Розділити тісто на частини. Дуже тонко розкачати.
  3. Пекти на сухій сковороді дуже швидко, до появи коричневих цяток. Важливо не пересушити.
  4. Лаваш прибрати в контейнер і накрити кришкою.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти