Лінивий хачапурі
Що потрібно для вдалого сніданку – це швидкість приготування. Тобто те, що саме готуватиметься, поки тривають збори на роботу.
Тому і є рецепти з розряду "ліниві". Ми ділилися рецептом таких чебуреків. Тепер дізнаємося, як приготувати хачапурі.
У варіанті страви від iamcookru, крім сулугуні та сиру, є зелень.
Лінивий хачапурі
Інгредієнти:
- Лаваш – 350 г
- Сир – 300 г
- Сулугуні – 300 г
- Яйце СО – 3 шт.
- Зелень – 30 г
- Сіль та перець – за смаком
- Молоко – 300 г
Як приготувати:
- Збийте віничком 3 яйця та влийте до них молоко. Додайте сир і натертий сулугуні.
- Покладіть нарізану зелень, сіль та перець. Перемішайте та залиште на кілька хвилин.
- Лаваш поділіть навпіл і викладіть нахлистом. Викладіть частину сирної заливки.
- Решту лаваша наріжте на квадратики і укладайте шарами. Шар лаваша, шар начинки, і так, доки не закінчиться лаваш.
- Накрийте кінцями лаваша, зверху покладіть сирну заливку.
- Випікайте в духовці 40-50 хвилин за 180 градусах до рум'яності.
Читайте також:
- Рецепт лінивих пельменів – для тих, хто марнує час та смачно їсть
- Ліниві вареники, теплий салат із куркою і кабачком і яблучні кільця – 3 ідеї для ситного ранку
- Чкмерулі – 5 правил та рецепт ароматної грузинської страви з курки
- Як приготувати чвіштарі – хрусткі грузинські коржі із сулугуні
- Ачма, або грузинська лазанья: як приготувати найсирніший пиріг