Маринований перець із базиліком та часником – від цієї закуски важко відмовитися

Ефектніше буде, якщо взяти перець різних кольорів. Кількість часнику та інші додаткові спеції ви регулюєте самі. Цю закуску можна подавати до м'яса або сиру
Маринований перець з базиліком та часником
Маринований перець з базиліком та часником

Що довше перці маринуватимуться, то краще – так стверджує автор цієї закуски Сахара Бохоськи. Тобто, якщо захочете приготувати цю страву про запас, то сміливо ставте її в холодильник.

Ну й діставайте, коли захочеться підкреслити смак сиру чи м'яса. Болгарський перець взагалі чудово поєднується з будь-яким м'ясом. Ще маринований перець можна їсти з крекерами та оливками або просто покласти на бутерброд.

Реклама

Маринований перець із базиліком та часником

Інгредієнти:

  • болгарський перець різних кольорів – 1 кг;
  • свіжий базилік;
  • часник подрібнений – 3 зуб.;
  • оливкова олія – 100-150 г;
  • сіль, перець та інші спеції – за смаком.

Як приготувати:

  1. Перець обсмажте на сухій сковороді приблизно 20 хвилин з усіх боків. Дайте охолонути. Очистіть шкірку і наріжте смужками.
  2. Перекладіть у миску і додайте гілочки базиліку, часник, олію, сіль і перемішайте. Дайте постояти за кімнатної температури не менше однієї години.
  3. Зверху викладіть листя базиліка безпосередньо перед подачею на стіл.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти