Манні оладки на сніданок - рецепт з яблуками
Оладки з великою кількістю яблук і з щедрою прикрасою цукровою пудрою дуже люблять смажити в Польщі. Правда, тісто замішується на борошні.
Основа цих оладок – манна каша. Авторка рецепта vkusnue_receptiki пропонує зварити манку на молоці з додаванням вершкового масла.
Зрозуміло, що кашу можна зробити на воді. Смажте манні оладки на добре розігрітій сковороді.
Манні оладки з яблуками
Манні оладки з яблуками
Інгредієнти на п'ять-шість штук:
- молоко – 75 г;
- манна крупа – 50 г;
- яблука – 30 г;
- яйце;
- родзинки, вершкове масло – по 20 г;
- цукор – за смаком.
Тут дізнаєтеся рецепт популярного японського сніданку – оладок, як суфле.
Як приготувати:
- Зварити манку на молоці із цукром, додати масло. Злегка остудити кашу.
- Яблука очистити, нарізати дрібними кубиками і разом із родзинками додати в кашу. Перемішати.
- Смажити на добре розігрітій з олією сковороді.