Що приготувати з квашеною капустою – бюджетний рецепт курячих котлет

Курячого фаршу та капусти знадобиться в однакових пропорціях. Останню треба дуже дрібно нарізати ножем, це важливо. Замість борошна використовується манка
Курячі котлети з квашеною капустою
Курячі котлети з квашеною капустою

Котлети – ідеальний варіант як для обіду, так і для вечері. Та й приготувати їх порівняно нескладно. До речі, котлету по-київськи теж можна зробити у дуже спрощений спосіб.

Ці ж, з квашеною капустою, задовольнять два запити – основна страва та гарнір в одному. Важливо те, що це не лише простий, а й доволі бюджетний рецепт.

Реклама

Авторка котлет – tatiana.taim – запевняє, що її страва соковита й дуже пікантна.

Курячі котлети з квашеною капустою

Курячі котлети з квашеною капустою
Курячі котлети з квашеною капустою

Інгредієнти:

Реклама
  • по 500 г курячого фаршу, квашеної капусти;
  • по 1 шт. яйце, цибуля;
  • 3 ст. л. манної крупи;
  • перець, сіль – за смаком;
  • панірувальні сухарі.

Тут дізнаєтесь рецепт легендарних шведських котлет "Валленберг" – найсоковитіших і найніжніших.

Як приготувати:

  1. Віджати квашену капусту від соку та дрібно нарізати ножем. З'єднати фарш, капусту та дрібно нарізану цибулю. Ретельно перемішати.
  2. Додати яйце, манку та спеції. Відбити фарш і дати настоятися 20-25 хвилин.
  3. Сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на олії, на невеликому вогні.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти