Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як зробити домашню локшину та поповнити запаси макаронних виробів

Форма локшини може бути будь-яка, але перед тим, як ви почнете її нарізати, тісто має побути в холодильнику мінімум 40 хвилин
Домашня локшина
Домашня локшина

Недорого та швидко в домашніх умовах можна зробити все, що нині важко знайти у магазинах.

Якщо є молоко та оцет, приготуйте сир, якщо не хочеться витрачати гроші на макарони або локшину, це все можна зробити на своїй кухні.

Реклама

Авторка цієї локшини abdrafigova_guzel радить додати трохи кип'яченої води, якщо під час замісу тісто розвалюватиметься.

Домашня локшина

Домашня локшина
Домашня локшина

Інгредієнти:

Реклама
  • борошно – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.

Як зробити чудові домашні цукерки, не гірші за дорогі магазинні, дізнаєтеся тут.

Як приготувати:

  1. Яйця трохи збити із сіллю.
  2. У просіяному борошні зробити поглиблення та ввести яєчну масу. Вимісити до однорідного стану.
  3. Тісто розкачати в тонкий пласт, скласти в кілька шарів, рясно пересипаних борошном.
  4. Загорнути у плівку та прибрати в холодильник на 40-60 хвилин.
  5. Нарізати локшину та висушити на папері.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти