Зелень на зиму

Як в школі

Ліниві пиріжки

Пиріг з полуницею

Напій з бузини

Пісне рагу

Ніжна свиняча грудинка за 15 хвилин – рецепт цікавого маринаду

Купуючи сало, попросіть продавця проткнути його ножем. З якісним продуктом це буде легко зробити. З несподіваних спецій – карі та хмелі-сунелі
Варене сало
Варене сало

Це одна з найпростіших холодних закусок, яка добре зберігається в дорозі та після якої лишаєшся надовго ситим.

Тут дуже важливо вибрати якісний продукт, про всі тонкощі ми докладно писали.

Реклама

Сало в маринад потрібно кидати одразу ж і готувати не більше 15 хвилин. Потім додаються карі, хмелі-сунелі та нарізаний часник.

Доходить до готовності закуска в холодильнику, витягувати сало з маринаду не потрібно.

Рецепт знайшли на каналі Рецепти від мамулі.

Реклама

Варена свиняча грудинка

Варена свиняча грудинка
Варена свиняча грудинка

Інгредієнти:

  • свиняча грудинка – 2 кг.

Маринад на два літри:

Реклама
  • сіль – 4 ст. л. з невеликою гіркою;
  • лаврове листя – 6 шт.;
  • перець мелений – 1 ч. л.;
  • перець горошком – 30 шт.;
  • карі, хмелі-сунелі – 1 ч. л.;
  • часник – 2 головки.

Як приготувати:

  1. Сало нарізати та помити.
  2. У два літри води додати сіль, лаврове листя та весь перець. Трохи підігріти маринад і викласти сало. Коли маринад закипить, зняти піну.
  3. Покласти тарілку, щоби сало занурилося в маринад, варити 15-20 хвилин.
  4. Вимкнути вогонь, покласти нарізаний часник та приправи. Відправити каструлю із салом у холодильник на вісім-десять годин.

Як готують варене сало гуцули, читайте тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

НацЕфір

Фронт

Головні теми

Погода

Гороскоп

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти