Брауні з 3 інгредієнтів
Класичний брауні повністю шоколадний, його можна посилити сливами, так десерт стає цікавішим. Для рецепта від Вonappetit.com треба лише три інгредієнти – цукор, борошно та шоколадна паста.
У результаті брауні виходить багато. У нього потріскана і хрумка скоринка, а всередині він буде насичений і тягучий.
Брауні з 3 інгредієнтів
Що знадобиться:
- 5 яєць;
- 750 г шоколадної пасти;
- 1 склянка борошна;
- дрібка солі.
Як приготувати:
- Духовку розігрійте до 180 градусів. Застеліть форму для випікання пергаментом.
- Збийте яйця із щіпкою солі. Приберіть наліпку з банки із шоколадною пастою та розігрійте впродовж 30 секунд у мікрохвильовій печі.
- З'єднайте з яйцями та перемішайте. Частинами введіть борошно та ще раз перемішайте.
- Вилийте масу у форму і запікайте 20-25 хвилин, готовність перевіряйте зубочисткою.
- Дайте охолонути і наріжте на порції.
Читайте також:
- Ніжніше за брауні: тонкощі та рецепт торта "Аль Капоне", головного десерту Сицилії
- Брауні: як він став шоколадним і до чого тут домовики?
- "Шоколадна ковбаса – як приготувати найоригінальніший десерт дитинства
- Шоколадні "Бригадейро" – як приготувати 300 грамів цукерок за 60 гривень
- Улюблений шоколадний торт Віндзорів, який готується не довше 40 хвилин