
Сирні човники
Коли сир на сніданок – це вже добре, а коли він потрапляє у легку випічку – просто чудово. Наприклад, можна зробити конвертики, в них начинки більше, ніж тіста.
А можна спекти човники, для основи яких теж потрібний сир. Тобто максимально сирним сніданком ви будете забезпечені.
Фублогерка pp.food_recepts пропонує взяти 30 г борошна для основи човників. Якщо сир вологий, то його знадобиться трохи більше.

Сирні човники

Сирні човники
Інгредієнти:
- сир – 200 г;
- борошно – 30 г;
- яйце – 1 шт.;
- підсолоджувач – за смаком.
Для начинки:
- м'який сир – 125 г;⠀
- підсолоджувач – за смаком;
- ягоди – для прикраси.
Не менш ситною виходить і сирна піца. Її рецепт знайдете тут.
⠀
Як приготувати:
- Усі інгредієнти для основи з'єднати. Сформувати човники з невеликими бортиками і випікати 20 хвилин за 180 градусів. ⠀
- Викласти начинку всередину та випікати ще 10-15 хвилин. ⠀
- Прикрасити ягодами.