Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Ніжний молочний омлет на сніданок – запечеться за 30 хвилин

На бажання на ще гарячий омлет можна покласти дрібно натертий твердий сир і подавати зі свіжою зеленню
Молочний омлет на сніданок
Молочний омлет на сніданок

Цей пишний омлет дуже нагадує наш улюблений, який багато хто їв у дитячих садках. Не треба боятися, що молочний присмак переважатиме, це не так.

Ще омлет особливо не підніметься і не осяде, тому він не вийде за межі форми для запікання.

Реклама

Ситнішим він буде, коли ще гарячий посипати тертим сиром. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Рецепт від фудблогерки herringinfurs.blogspot.com.

Молочний омлет

Молочний омлет
Молочний омлет

Реклама

Інгредієнти:

  • 6 яєць;
  • 300 мл молока;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 20 г вершкового масла.

Як готують омлет у Туреччині та його рецепт дізнаєтеся тут.

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Яйця трохи збити в мисці вінчиком. Додати молоко та сіль, перемішати.
  2. Форму змастити вершковим маслом і перелити яєчну суміш.
  3. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 30-35 хвилин. Дати постояти з відкритими дверцятами ще п'ять хвилин.
  4. Подавати з тертим сиром та зеленню.

У Японії готують гарний омлет тамагоякі, для нього потрібні зелена цибуля та морква.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти