Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Гідна відповідь брауні – як приготувати блонді з білим шоколадом

Зрозуміло, що головна відмінність цих двох тістечок – колір. Для блонді потрібен білий шоколад. І ще хороше вершкове масло та бажано тростинний цукор. Як і брауні, блонді випікається не більше 25 хвилин
Тістечко блонді
Тістечко блонді

Блонді, попри свою простоту та швидкість приготування, цілком може стати в ряд з найвідомішими тістечками світу.

За текстурою блонді таке ж, як і брауні. А саме – щільна й злегка хрустка скоринка, яка приховує під собою ніжний, тягучий і вологий бісквіт.

Реклама

Головна відмінність – це колір. Для блонді потрібен білий шоколад і бажано тростинний цукор. Разом вони додадуть десерту приємного карамельного смаку.

У рецепті від elmira88khприсутні горіхи , фублогерка не вказує, які конкретно вони потрібні, тож беріть на свій смак.

Тістечко блонді

Інгредієнти:

Реклама
  • Борошно – 120 г
  • Розпушувач – 2 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Горіхи – 60 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Цукор – 130 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Білий шоколад – 50 г

Як приготувати:

  1. Просіяти і змішати борошно, розпушувач та сіль. Додати до них рубані горіхи.
  2. Масло (розтоплене), цукор та яйце збити до білого кольору. З'єднати із сухими інгредієнтами та дрібно нарізаним шоколадом.
  3. Тісто вилити у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
  4. Випікати 20-25 хвилин за 170-180 градусів. Остудити та нарізати на квадратні порції.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти