![Рулетики з баклажанів з майонезом, зеленню і помідорами](https://cdn.segodnya.ua/i/image_728x410/media/image/5d3/b18/480/5d3b184805941.jpg.webp)
Рулетики з баклажанів з майонезом, зеленню і помідорами
Рецептів з кабачками та баклажанами безліч, експериментам з ними немає меж. Але перевірені обсмажені й подані з майонезом, часником і помідорами не набридають.
Це перевірений редакцією рецепт. Ми рекомендуємо спробувати додати до майонезу, крім часнику, кінзи та зелені, трохи обсмажених печериць.
Баклажани з майонезом та часником
![Баклажани з майонезом та часником Баклажани з майонезом та часником](https://cdn.segodnya.ua/i/original/media/image/629/8a3/078/6298a3078e68e.jpg.webp)
Баклажани з майонезом та часником
![](https://cdn.segodnya.ua/images/main/icons-siri.png)
Інгредієнти:
- баклажани – 3 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- печериці;
- майонез;
- зелень, кінза, сіль, перець;
- соняшникова олія.
Як приготувати:
- Баклажани нарізати, посолити та залишити на 15-10 хвилин. Промити від солі, просушити.
- Обсмажити на розігрітій олії, викласти на серветки.
- Подрібнені печериці обсмажити з часником до випаровування рідини.
- З'єднати з майонезом, зеленню та подрібненим часником. Змастити соусом баклажани.
Не пропустіть рецепт корисного та смачного гарніру – спагеті з кабачків.