Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Новий десерт-торт без випічки – потрібні шоколадні вафлі, яйця й трохи масла

Він дуже схожий на пташине молоко. Основа – це подрібнені вафлі, крем – збиті з цукровою пудрою білки
Швидкий десерт без випічки
Швидкий десерт без випічки

Десертів, яким не потрібне борошно та випічка, відповідно, сотні. Навіть наш улюблений сметанник знайшов нове рішення – його основа з печива.

У цього десерту теж є основа – шоколадні вафлі. Подрібнити їх треба старанно, в однорідну масу.

Реклама

Крем різних смаків. В одну частину потрібно буде какао. Торт дуже красивий, але за бажанням його можна прикрасити шоколадом.

Десерт-торт без випічки

Десерт-торт без випічки
Десерт-торт без випічки

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г шоколадних вафель;
  • 5 яєчних білків;
  • 300 г цукрової пудри;
  • 100 мл води;
  • 10 г желатину;
  • 20 г какао;
  • 100 г шоколаду;
  • 80 г вершкового масла.

Прекрасний десерт можна приготувати без яєць та молока. Потрібні вівсянка, какао та банани.

Як приготувати:

  1. Вафлі подрібнити на однорідну масу й викласти на дно форми, утрамбовуючи.
  2. Розвести желатин у 100 мл теплої води. Залишити для набухання.
  3. Білки збити з цукровою пудрою та желатином до високих піків. Половину маси вилити на основу з вафель.
  4. Додати какао в яєчно-цукрову масу й знову збити. Вилити у форму. Відправити у холодильник на 30 хвилин.
  5. Шоколад розтопити та прикрасити десерт. Відправити у холодильник до повного охолодження.

Докладніше про цей неймовірний десерт дивіться тут.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти