Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Яблучні фритери – рецепт пишної та хрумкої випічки

Олії для смаження потрібно трохи менше, ніж для пончиків. Яблука нарізати великими кубиками
Яблучні фритери
Яблучні фритери

Про фритери можна сказати – оладки але не ті. Тісто для оладок ближче до рідкого. Для фритерів – густіше, але не щільне.

Зазвичай додаткові інгредієнти для оладок натираються якомога дрібніше, наприклад, для морквяних. Для фритерів ці інгредієнти крупно нарізаються.

Реклама

Смажити їх треба у великій кількості олії. За своєю текстурою фритери схожі на пончики.

У рецепті від perchinku_v_nachinku присутня кокосова стружка. Якщо вона є, обов'язково додайте за смаком.

Яблучні фритери

Яблучні фритери
Яблучні фритери

Реклама

Інгредієнти:

  • 160 г борошна;
  • 80 мл молока;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 2 ч. л розпушувача;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 1 яйце;
  • 2 яблука;
  • дрібка солі;
  • цукрова пудра.

Тут є рецепт ситних оладок з куркою та овочами.

Як приготувати:

Реклама
  1. Яблука почистити, дрібно нарізати. Змішати борошно, цукор, корицю, розпушувач, сіль. Додати молоко, збите виделкою яйце, яблука та добре перемішати.
  2. На сковороді розігріти велику кількість олії, за допомогою ложки викласти фритери. Другий бік обсмажувати під кришкою.
  3. Викласти на паперові рушники. При подачі прикрасити цукровою пудрою.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти