Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сирники з рикотою та шпинатом – такими ви їх точно не куштували

Особливими їх робить, звісно ж, рикота. Її потрібно трохи більше, ніж сиру. Шпинат попередньо обсмажується зі свіжим або сухим часником
Сирники з рикотою та шпинатом
Сирники з рикотою та шпинатом

Ймовірно, сирники – одна з небагатьох страв, з якою можна робити будь-що у хорошому сенсі слова. Тобто додавати до них несподівані інгредієнти, при цьому не боятися все зіпсувати. Адже вони вийдуть смачними неодмінно.

Фудблогерка narisovano рекомендує приготувати їх з рикотою, що зробить сирники максимально ніжними. І ще – потримайте тісто в холодильнику, якщо маєте час.

Реклама

Сирники з рикотою та шпинатом

Інгредієнти:

  • 200 г сиру в брикеті;
  • 1 яйце;
  • 250 г м'якої рикоти;
  • 1 ч. л. сухого часнику;
  • сіль;
  • 40 г свіжого шпинату;
  • 50 г борошна + борошно на формування.

Як приготувати:

  1. Шпинат дрібно порізати і обсмажити із сіллю та часником.
  2. Сир змішати з рикотою та яйцем. Додати обсмажений шпинат, додаткову сіль та спеції. Перемішати. Всипати борошно, перемішати.
  3. На присипаній борошном поверхні сформувати колобки, а потім – сирники.
  4. Смажити до рум'яної скоринки на олії. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти