Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Без борошна та без яєць – як приготувати хрусткі деруни

Щоби деруни вийшли, терті цибулю та картоплю потрібно процідити і смажити їх на більшій кількості олії, ніж зазвичай
Котлети "Сирний барон"
Котлети "Сирний барон"

Деруни – одна з найулюбленіших нами страв і може швидко врятувати в непрості часи. На Закарпатті готують панський дерун, для нього потрібні гриби та шкварки.

Рецепт, що нижче, – це максимально бюджетний варіянт цієї страви.

Реклама

Цибуля та картопля натираються на дрібній тертці. Причому автор рецепта – Tasty Food – радить спочатку натерти саме цибулю, а потім до неї – картоплю. Це не дозволить їй потемніти.

Деруни без борошна та яєць

Деруни без борошна та яєць
Деруни без борошна та яєць

Інгредієнти:

Реклама
  • картопля – 1 кг;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль, перець, олія.

Як приготувати картопляну бабку із сушеними грибами – читайте тут.

Як приготувати:

  1. Натерти цибулю, потім – картоплю. З'єднати та ретельно процідити суміш.
  2. Додати спеції та перемішати.
  3. Розігріти олію і насмажити деруни. Під час смаження щоразу перемішувати тісто.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти