Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Швидкий маринований буряк – можна їсти за 25 хвилин

Після того, як буряк запечеться, його потрібно помістити в маринад з олії, меду та часнику
Швидкий маринований буряк
Швидкий маринований буряк

Буряк – це не тільки борщ та найрізноманітніші салати, його сміливо можна маринувати на один раз і на майбутнє. Маринований буряк добре зберігатиметься у контейнері.

Спочатку його, нарізаний, треба запекти з усіх боків, потім замаринувати.

Реклама

Рецепт зі сторінки recepti_animari.

Швидкий маринований буряк

Інгредієнти:

  • буряк – 600 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • сушена петрушка – 10 г;
  • олія – 1-1.5 ст. л.

Для маринаду:

Реклама
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • часник (подрібнений) – 2-3 зубчики;
  • мед – 1 ч. л.;
  • червоний винний оцет – 1 ст. л.

Рецепт української страви шпундри з буряка та м'яса дізнаєтесь тут.

Як приготувати:

  1. Очистити буряк, нарізати півкільцями завтовшки 1 см.
  2. Вистелити деко папером для запікання. Викласти скибочки буряка в один шар, збризнути олією і запікати за 200 градусів 20-25 хвилин. Перевернути та запікати до готовності.
  3. Очистити та дрібно нарізати часник. З'єднати та ретельно змішати інгредієнти для маринаду.
  4. Викласти гарячі скибочки буряків у салатник. Додати петрушку та маринад. Добре все перемішати, додати сіль та мелений чорний перець.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти