Десерт з горіхів, насіння та меду
Коли в шухляді є горіхи, а в шафі мед – беріться за приготування смачного та корисного десерту.
Десерт, рецепт якого нижче, можна зробити двошаровим. Розтопити шоколад з декількома ложками олії та покрити основу.
Солодощі мають застигнути в холодильнику щонайменше одну годину.
Рецепт від каналу Сімейні рецепти.
Десерт з горіхів, насіння та меду
Інгредієнти:
- 200 г горіхів;
- 100 г насіння;
- 80-100 г меду;
- 100 г білий або темний шоколад;
- 2 ст. л. олії.
Як приготувати:
- Горіхи подрібнити, додати насіння та мед, перемішати.
- Миску застелити харчовою плівкою, викласти масу, добре утрамбувати ложкою по дну.
- Розтопити шоколад, додати олію та залити горіхову масу. Відправити у холодильник на 2 години.